Klart for Bækkelaget – Drammen

Klart for Bækkelaget

Møt opp og se DHK-gutta ta i mot Bækkelaget i kveld kl. 18.00 i Drammenshallen

I kveld kommer Bækkelaget på besøk i Drammenshallen.  Det blir en ny test for Kjellings menn på styrkeforholdet i forhold til de andre lagene i GrundigLigaen.  Bækkelaget har slått godt i fra seg i seriestarten og er tippet inn på øvre halvdel i serien.

DHK vant begge kampene mot Bækkelaget i fjor – men i fjor var i fjor – og ikke nå.  Kristian Kjelling sier følgende om motstanderen før kampen i kveld:

Jeg liker spillertypene de har, og de har en god miks innad i laget. Det er mange spillere som har høye kvaliteter individuelt, og jeg tenker særlig på Magnus Rød. Han er den hotteste på markedet akkurat nå, sier Kjelling.  De er flinke til å utnytte ankomstfasen. Laget omstiller raskt, og de kommer etter i kontringsfasen i fyr og flamme, sier Kjelling.

Kan DHK vinne sin 4 på rad?  Møt opp og finn ut.