DHK videre til kvartfinale etter seier over Herulf – Drammen

DHK videre til kvartfinale etter seier over Herulf

DHK vant til slutt 37–22 (19-8)

DHK kom seg greit ut av møtet med 2. divisjonslaget Herulf Moss i 4. runde i NM onsdag kveld. DHK vant til slutt 37–22 i Drammenshallen, etter at det sto 19–8 ved pause.

DHK tok som ventet føringen og var rask opp i en 10-måls ledelse.  Utover i kampen fikk mange av de unge spillerene mye spilletid.  Målvakt Kristian Hansen Skaug ble av dt.no kåret til sitt lags beste spiller.

Drammen HK-Herulf Moss 37-22 (19-8)

DHK: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm 5, Christian Spanne 3, Tobias Glemming 2, Roar Fikse Forbord 3, Jon-Olav Barland 3, Johannes Hippe 4, Øyvind Frigstad 2, Kristoffer Talsnes 3, Jesper Hagen 2, Espen Gommerud Våg 2, Oskar Olafsson 3, Lasse Larsen 2, Lars Braskerud 1, Nicolai Henningsen 2

Toppscorer Herulf: Sebastian Schwartz 8

Utvisninger: DHK ingen, Herulf 1 x 2 min.