Ny DHK seier i Grundigligaen – Drammen

Ny DHK seier i Grundigligaen

Beseiret Lillestrøm 32-27 i Skedsmohallen søndag

DHK hentet hjem 2 nye viktige poeng i årets GrundigLiga.  Denne gang var det nyopprykkede Lillestrøm som ble beseiret.  Kampen i Skedsmohallen startet godt for våre gutter og laget var raskt oppe i en 4-5 måls ledelse som økte til 11-17 til pause.

Etter pausen fortsatte DHK å øke ledelsen som midtveis i 2. omgang var 23-14.  Lillestrøm kom imidlertid sterkt tilbake og hadde god uttelling på sine forsøk mens DHK trøblet mer etter at hjemmelaget satte frimerke på Johannes Hippe.

5 minutter før slutt var DHK-ledelsen redusert til 3 mål, men nærmere kom ikke Lillestrøm.  Isteden var det DHK som kunne sikre seieren med 32-27.

Lillestrøm – Drammen 27-32 (11-17)

DHK: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm 8, Christian Spanne, Tobias Glemming 1, Roar Fikse Forbord 2, Jon-Olav Barland, Johannes Hippe 9 (DHKs beste), Øyvind Frigstad 4, Theodor Nikolai Kortvedt, Kristoffer Talsnes, Jesper Hagen, Espen Gommerud Våg 3, Oskar Olafsson 5, Lasse Larsen, Lars Braskerud.

Toppscorer Lillestrøm: Trym Bilov-Olsen 7.

Utvisninger: Lillestrøm 4 x 2 min., DHK 2 x 2 min.