Arne Dokken overtar som daglig leder i DHK – Drammen

Arne Dokken overtar som daglig leder i DHK

Djordje Teodorovic går tilbake til stillingen som Administrasjonssjef

DHK vil informere om at Arne Dokken overtar som daglig leder i Drammen håndballklubb.

«I DHK jobbes det hardt for å få på plass et bedre økonomisk og administrativt grunnlag for klubbens drift. Med Arne Dokken fullt og helt på laget får DHK tilgang til en viktig ressurs», sier styreleder Jon M. Hippe. «Vi tror dette kan gi ytterligere fremgang i vårt langsiktige arbeid for å styrke DHK».

Arne Dokken vil bli en viktig brikke for DHK. Dokken er godt kjent for sine store bidrag innenfor fotballen som både spiller, trener og leder. Han har blant annet vært administrerende direktør i Rosenborg, trener i Strømsgodset og sportslig leder i Sandefjord. Med ansettelsen av Arne Dokken vil vi styrke arbeidet opp mot våre samarbeidspartnere og DHK’s posisjon i Drammen og omegn.

Kristian Kjelling vil samtidig gå over på en toårskontrakt som hovedtrener. Dette skjer for å sikre stabilitet på trenersiden. «Kjelling er en viktig brikke i klubbens langsiktige sportslige satsing og vi er svært fornøyd med denne løsningen», sier Hippe.

Djordje Teodorovic, som har vært fungerende daglig leder siden desember i fjor, går tilbake til sin stilling som administrasjonsansvarlig. Djordje har gjort en kjempeinnsats i en vanskelig periode for klubben og vil ha hovedansvaret for administrasjon, drift og arrangementer.

Med dette mener vi klubben har de viktigste brikkene på plass i en langsiktig satsing. Styreleder Hippe forsikrer at klubben ikke vil ta seg vann over hodet og heller ikke gå over det budsjettet som er lagt for sesongen. Vi må finne det punktet hvor vi kan tenke langsiktig uten å ta for høy risiko.

Nå må vi vise at klubben er tilliten verdig. Vi vil gi tilbake til samarbeidspartnere og til Drammen by

Arne Dokken sier at han ser fram til å ta tak i en ny utviklingsoppgave i norsk klubbidrett. Han har et langsiktig perspektiv på sin nye jobb for å bygge en sterkere klubb.