DHK og Joma inngår 3-årig utstyrsavtale – Drammen
På bildet: fra venstre - Steffen Reitan (Torshov Sport), Djordje Teodorovic (DHK), Espen Uthberg (Joma-Norge) og Mats Nikolaisen (Torshov Sport)

DHK og Joma inngår 3-årig utstyrsavtale

DHK er særdeles fornøyd med å kunne annonsere en ny samarbeidspartner på utstyrssiden – nemlig JOMA.

Joma på sin side sier: «JOMA er veldig glade med å signere DHK for de neste 3 årene. Vi er veldig  stolte av å kunne gå i partnerskap med en av Norges mest tradisjonsrike klubber innen Herrehåndball. Den jobben alle rundt DHK er med på, synes vi er veldig spennende og er noe vi også ønsker å være med på videre.

Joma Brand  er regnet som verdens 4 mest synlige  merkevare,er nå på full fart inn i Norge.   Synligheten skyldes bl.a. 24 toppklubber i fotball, eksempelvis Swansea, Sampodoria, Villareal samt 9 nasjonale friidrett forbund, eksempelvis Spania og Mexico.  I tillegg kommer mange tennisspillere og basketklubber.

Med signeringen av det Kroatiske håndballforbundet viser JOMA vi at vi ønsker å jobbe tett med håndballklubber også. Og nå også DHK i Norge.

Avtalen med DHK går gjennom Torshov sport og alle medlemmer og støttespillere til DHK kan gå ditt for en hyggelig handel med en butikk som er spesialisert seg på klubb avtaler.»