Tobias Glemming forlenger med DHK – Drammen

Tobias Glemming forlenger med DHK

Tobias Glemming, som opprinnelig er fra Larvik, har sagt ja til å forlenge sin kontrakt med DHK. Glemming har spilt i flere toppklubber, blant annet Fram Larvik, Runar og Follo. Han har gjennomført 2 sesonger som DHK-spiller og vi er meget fornøyde med måten han har framstått på.

At Tobias nå ønsker å fortsette i DHK er vi særdeles glad for. Han er godt trent og en av våre beste kontringsspillere. Tobias er en omgjengelig og blid miljøskaper i klubben; han har et smittende humør og er kanskje den mest talentfulle danseren vi har på laget.

Han har vært og vil fortsette å være en viktig bidragsyter på banen. Sesongen 14/15 scoret han 66 mål fra kanten i en sesong hvor vi tidvis spilte med kniven på strupen, og sammen med de andre kantspillerne planlegger han nå å bli enda giftigere i kommende sesong. Den talentfulle kantspilleren var uheldig og pådro seg en korsbåndskade rundt nyttår og måtte dessverre se sesongavslutningen fra tribunen. Han er i opptrening nå og prognosene ser lovende ut.

Dette er en viktig signering for klubben, spesielt med tanke på at makkeren hans, Christian Spanne, nærmer seg en fysisk alder på 42! De to samarbeider bra sammen og vil utgjøre en fryktet høyreside sammen med våre høyrebacker.

DHK har nå 4 meget dyktige kanter på kontrakt og er godt forspente for neste sesong, vi gleder oss til sesongstart!