Møt Oskar Olafsson – nysignering med Islandske røtter. – Drammen

Møt Oskar Olafsson – nysignering med Islandske røtter.

Det er med stor glede vi i dag kan melde om at Oskar Olafsson har valgt DHK som sin nye klubb.  Oskar er 22 år, født på Island og kom til Norge allerede som 3-åring. Han kommer fra Follo HK og har tidligere spilt i Kolbotn og Bækkelaget.
Oskar bærer tittelen «forsvarskjempe» med stolthet men ønsker å utvikle seg videre i DHK som toveisspiller og med et klart mål om seniorlandslagsspill for Island.  Han har tidligere deltatt for Island U-18 og U-21.
Oskar gleder seg nå til først og fremst å komme igang med treningen i sin nye klubb og bidra til at DHK kan ta steg mot toppen av den norske eliteserien. Han er fullt på det rene med at DHK som eneste norske herrelag har deltatt i 2 europacup finaler hvorav den første endte med seier.

Kristian Kjelling som er veldig fornøyd med dagens signatur sier følgende om Oskar: «God spiller med bra blikk og spilleforståelse. Stort utviklingspotensial!»