Kinesisk elektrogigant fortsetter som hovedsponsor for DHK – Drammen

Kinesisk elektrogigant fortsetter som hovedsponsor for DHK

Chint Electrics er Kinas største produsent av lavspent, mellomspent og høyspent materiell

Samarbeidet mellom hovedsponsor Cenika og Drammen Håndballklubb har fungert svært bra de seneste årene. Denne gode relasjonen har nå ført til at elektrogiganten Chint Electrics blir med videre som hovedsponsor til DHK.

Chint Electrics er Kinas største produsent av lavspent, mellomspent og høyspent materiell og begynner for alvor å posisjonere seg blant de største aktørene i verdensmarkedet. Chint holder høy status som et av de aller sterkeste merkenavnene i Asia, og gjennom samarbeidet med Cenika er deres produkter i ferd med å skape seg en enorm utbredelse også i Skandinavia.

Chints representant i Skandinavia er nettopp Cenika, som holder til i Lier. Daglig leder i Cenika, Svein Tore Moe, er svært fornøyd med at hans kinesiske kompanjonger har bestemt seg for å bli med videre i DHK.