Kristian Hansen Skaug fortsetter i DHK

Skrevet av Morten Holm

Det er med stor glede vi kan melde at Kristian Hansen Skaug har signert på en ettårskontrakt med klubben. Han danner dermed målvaktspar sammen med Mathias.

Kristian, født i 1994, debuterte for dhk så tidlig som i 2012 og er et ungt talent. Høyreist og rolig i stilen kan Skaug være ekkel å møte for Grundigligaens skyttere. Skogergutten er klubbens 4. signering på kort tid og hittil har vi signert 75% lokale spillere. I tillegg har vi Espen Gommerud Våg og Lasse Larsen Thorsbye på kontrakt fra før, slik at vi har solid lokal forankring i neste sesongs lag.

Kristian var utenlandsproff i Bækkelaget i fjor, men vendte tilbake til Drammen på nyåret. Ved siden av håndballen jobber han på Mills, der han (i følge seg selv) har jobbet i snart 40 år. Skaug er en rolig type, men som alltid har en tørrvittig kommentar på lur. Han er veldig godt likt i spillergruppa og det ble stor jubel i garderoben da det ble kjent at han hadde re-signert for oss.

Vi er meget fornøyde med denne signeringen og gleder oss til å se Kristian stenge buret neste sesong!