Kristian Hansen Skaug fortsetter i DHK – Drammen

Kristian Hansen Skaug fortsetter i DHK

Det er med stor glede vi kan melde at Kristian Hansen Skaug har signert på en ettårskontrakt med klubben. Han danner dermed målvaktspar sammen med Mathias.

Kristian, født i 1994, debuterte for dhk så tidlig som i 2012 og er et ungt talent. Høyreist og rolig i stilen kan Skaug være ekkel å møte for Grundigligaens skyttere. Skogergutten er klubbens 4. signering på kort tid og hittil har vi signert 75% lokale spillere. I tillegg har vi Espen Gommerud Våg og Lasse Larsen Thorsbye på kontrakt fra før, slik at vi har solid lokal forankring i neste sesongs lag.

Kristian var utenlandsproff i Bækkelaget i fjor, men vendte tilbake til Drammen på nyåret. Ved siden av håndballen jobber han på Mills, der han (i følge seg selv) har jobbet i snart 40 år. Skaug er en rolig type, men som alltid har en tørrvittig kommentar på lur. Han er veldig godt likt i spillergruppa og det ble stor jubel i garderoben da det ble kjent at han hadde re-signert for oss.

Vi er meget fornøyde med denne signeringen og gleder oss til å se Kristian stenge buret neste sesong!