Øyvind Frigstad fortsetter i DHK – Drammen

Øyvind Frigstad fortsetter i DHK

Nå er det signeringsbonanza, vi kan gledelig melde at Øyvind Frigstad har signert på en ettårskontrakt.

Friggz, som han kalles av sine kompiser, er en ung (22) og meget talentfull høyreback. Han kom til DHK fra Kristiansand og 2. divisjonshåndball, men med erfaring fra 1. divisjon. De to siste årene har Øyvind tatt flotte steg og med sitt knallharde skudd blir han bare farligere og farligere for Grundigligaens målvakter. At han ila. årets sesong debuterte på rekruttlandslaget er et flott bevis på hans talent, arbeidsinnsats og utvikling. Vi har troen på at Frigstad er nok en ung spiller, som DHK kan være med på å utvikle til å bli utenlandsproff!

Øyvind er allerede en av lagets sterkeste spillere og for oss som kjenner til hvor lojal og dedisert han er i treningsarbeidet er ikke dette overraskende i det hele tatt. Ellers er han en flott fyr, som alltid har en kommentar på lur med glimt i øyet. Livet tar han med knusende ro, det meste pleier å ordne seg. Ved siden av håndballen studerer han til å bli lærer og dette kan i perioder være krevende i kombinasjon med topphåndball; han var faktisk såpass sliten en gang at han duppet av litt på et vidoemøte før kamp, noe lagkameratene hans syns var hysterisk morsomt :).

Dette er en flott signering for DHK og vi tror Øyvind kan få sitt store gjennombrudd i sesongen som kommer. Selvom han har skrevet under for ett år, så tror vi at vi får glede av han i mange år framover siden han har nevnt at livstidskontrakt med klubben kan være aktuelt ved neste korsvei!