Kristoffer Talsnes fortsetter i DHK – Drammen
?

Kristoffer Talsnes fortsetter i DHK

DHK kan med glede melde at Kristoffer har skrevet under på en toårskontrakt med klubben. Talsnes, eller Tals som lagkameratene kaller han, er en vaskeekte Drammensgutt som omtaler «livet sjøl» som en av sine største lidenskaper. Kristoffer kommer opprinnelig fra Glassverket og er 23 år.
Tals er kanskje den kjappeste spilleren vi har på laget og er en av de med best spenst, kanskje ikke rart hans største styrke er kontringsspillet. I fjorårets sesong scoret han faktisk på en direkte flyver fra egen målvakt!
DHK er opptatt av å ha spillere med lokal forankring i stallen og Kristoffer er nettopp det, samtidig som han er en kar det er umulig ikke å like. I tillegg til å være en humørspreder er han svært dedikert i treningsarbeidet sitt og har tatt store steg de to siste årene.
Vi er derfor meget fornøyde med å få navnetrekket hans på en ny toårskontrakt. Vi er sikre på at klubben og publikum vil få stor glede av denne karen fremover!