Mathias Kolstad Holm har signert for 2 nye år med DHK – Drammen
Mathias Holm

Mathias Kolstad Holm har signert for 2 nye år med DHK

Står "last og brast" med klubben.

Det er glede vi kan melde at Mathias Kolstad Holm har bestemt seg for å signere en ny 2-årig spilleravtale med Drammen Håndballklubb. Etter en sesong der klubben har hatt møtt mye motgang, har 29-åringen fra Drammen gitt beskjed om han han ønsker å stå «last og brast» med klubben.
Mathias er en ekte DHK-gutt som startet sin karriere i DHK som 16-åring. Som elev og spiller under Bent Dahl steg han fort i gradene og ble etter kort tid aktuell som makker med Lars Olav Olaussen på A-laget og som målvakt på juniorlandslaget. Smaken på «gull» fikk Mathias allerede i romjula 2004 da DHK-juniorene tok et overraskende NM-gull i Oslo Spektrum med 25-24 seier over Haslum – klubbens første NM-gull. Siden den gang har DHK vunnet 2 nye NM-gull (junior og senior), 3 seriemesterskap, en sluttspillseier samt et sølv i en Europacupfinale. Mathias har vært involvert i alle og er således en av klubbens mestvinnende spillere. Han har også fått med seg 2 sesonger i Champions League og 7 A-landslagskamper.
Til tross for sin lange merittliste har han aldri hatt noe stort ønske om en «profftilværelse» og med unntak av er par år som spiller i Sandefjord og Falk har han holdt seg til «klubben i sitt hjerte». Nå forlenges avtalen og vi i DHK er glad for at målvaktsplassen er sikret for 2 nye år.