Pressemelding – Drammen

Pressemelding

Kristian Kjelling fortsetter som hovedtrener i DHK.

Drammen Håndballklubb og Kristian Kjelling er enige om en avtale der han i tillegg til å være spiller også blir hovedtrener kommende sesong.  Dette er en løsning som både spillere og administrasjonen stiller seg bak.

Kristian Kjelling måtte på kort varsel ta over laget i februar  år og fikk vist at dette er en rolle han behersker.  Han har 15 års erfaring fra internasjonal håndball.  I 2001 forlot han DHK til fordel for spanske Ademar Leon der han ble toppscorer i den spanske ligaen.  I 2009 ble han spiller i den danske ligaen. Han har nærmere 150 landskamper for Norge.

Vi i DHK tror at Kristian Kjelling i løpet av kort tid kan ta store steg som trener, på linje med det Christian Berge og Glenn Solberg har gjort, og bringe med seg noe av den profesjonelle håndballkulturen som finnes i klubbene han har spilt i.  Etter et år med trenerskifter og mye uro er det nå viktig med kontinuitet og forutsigbarhet.

Teamet rundt Kristian Kjelling vil også snart være på plass og det pågår nå spillersamtaler og forhandlinger med spillere på utgående kontrakter.  Det er også opprettet kontakt med «nye» spillere som skal erstatte de som evt. slutter.  Kristian har som mål å øke antall spillere i brutto-troppen og han ønsker å satse ungt.  Rekruttering vil skje både fra egen juniorstall og fra andre klubber.  Treningen starter igjen torsdag 14. april.

I Drammen Håndballklubb er vi overbevist om at Kristian Kjelling vil ta laget til et nivå som ligger nærmere toppen av norsk håndball enn det som har vært vist i år, men er samtidig klar på at lag må bygges over tid og at det som oftest ikke er noen rask og enkel vei til suksess.

Vi ønsker Kristian og laget lykke til og oppfordrer alle DHK-patrioter til å gjøre det samme.

Drammen 8. april 2016