DHK tapte for Halden – Drammen

DHK tapte for Halden

DHK tapte 23-29 og endte på 9. plass i serien

DHK kunne ta seg til sluttspillet ved å ta poeng fra Halden samtidig som Bodø måtte tape for ØIF Arendal.  Dessverre ble det tap og dermed er sesongen over for denne gang.

DHK startet friskt men slet etter hvert fryktelig med å finne veien til nettmaskene.  Svake avslutninger resulterte i kontringer og mål i mot.  Dermed sto det 9-13 til pause.  I annen omgang ble det flere scoringer men laget klarte aldri å utlikne avstanden til Halden.

Kampfakta:  Drammen HK – Halden 23-29 (9-14)
Drammenshallen – 438 tilskuere.
Dommere: Carina Brataas og Jannicke Kirkelund.

DHK: Mathias K. Holm og Kristian H. Skaug – Christian Spanne, Rein Havang 2, Anders S. Myhra 1, Tobias Glemming, Lasse Hamann-Boeriths, Johannes Hippe 7, Øyvind Frigstad 1, Eirik Nordeng, Kennie Boysen 3, Kristoffer Talsnes, Espen G. Våg 1, Rasmus Båverud 3, Erik S. Alm 5.

Toppscorer Halden: Simen Holm 8.
Utvisninger: DHK 2 x 2 min., Halden 2 x 2 min