Viktig seier over Bodø – Drammen

Viktig seier over Bodø

DHK vant 24-21 i Drammenshallen

DHK gutta dro tilslutt det lengste strået i den jevne og spennende kampen mot Bodø HK i Drammenshallen onsdag kveld.  Lagene fulgte hverandre som skygger helt til det gjensto 5 minutter av kampen da Erik S. Alm sørget for 23-21-ledelse i en periode der DHK hadde Skiaker Myhra utvist. I neste Bodø angrep reddet Kolstad Holm før Alm la på til 24-21 i sluttminuttet.

2 særdeles tiltrengte poeng var sikret og håpet om sluttspillplass lever dermed videre.

Les mer på dt.no

Kampfakta:
Drammen HK-Bodø 24–21 (11–10)

DHK: Mathias K. Holm, Kristian H. Skaug – Christian Spanne 1, Rein Havang 6, Anders S. Myhra 1, Tobias Glemming, Lasse Hamann-Boeriths, Johannes Hippe 5, Øyvind Frigstad 1, Eirik Nordeng 1, Kennie Boysen, Kristoffer Talsnes 1, Espen G. Våg 1, Rasmus Båverud, Erik S. Alm 7Toppscorer Bodø: Stig-Tore Moen Nilsen 6

Dommere: Morten R. Isachsen og Ronny A. Hell

Utvisninger: DHK 4 x 2 min. Bodø 5 x 2 min.