3 målstap i målfattig oppgjør – Drammen

3 målstap i målfattig oppgjør

DHK tapte 19-16 for ØIF Arendal

DHK scoret først men havnet fort bakpå i starten av første omgang. 5-2 stod det allerede etter 10 minutter.  Omgangen ble særdeles målfattig noe de 2 lags målvakter skal ha mye av æren for.  7-5 stod det til pause.  Da hadde DHKs målvakt, Mathias Holm, reddet 4 av 4 straffekast.

Etter pause startet DHK med å score 2 ganger og redusere til 7-7.  Utover i omgangen var kampen jevn.  DHK tok på et tidspunkt ledelsen 12-11 og de 1700 frammøtte i Sør Arena var på det tidspunkt relativt stille.  Dessverre for DHK ble det litt for mye bom.   ØIF kom tilbake og gikk til 19-14 ledelse.  DHK reduserte to ganger før kampen var over.

Alt i alt en god innsats av våre gutter.  Kampen var hele tiden spennende og innsatsen var upåklagelig.

DHK: Mathias K. Holm og Kristian Skaug – Christian Spanne, Rein Havang 3, Anders S. Myhra, Johannes Hippe, Øyvind Frigstad 3, Eirik Nordeng 1, Kennie Boysen 3, Kristoffer Talsnes, Espen G. Våg 3, Rasmus Båverud 1, Erik S. Alm 2.

Utvisninger: DHK: 4 x 2 min., ØIF Arendal: 1 x 2 min.