Kronekampen «DHK i 25 år» er i gang – Drammen

Kronekampen «DHK i 25 år» er i gang

Vil du hjelpe? Gi ditt bidrag i dag!

Spillergruppen ønsker å hjelpe DHK – klubben i vårt hjerte – i en vanskelig økonomisk situasjon. Vårt mål er å samle inn kr. 500.000 og vi håper du ønsker å hjelpe oss!

Den 3. mars 2017 er det 25 år siden Drammen Håndballklubb ble stiftet. Det var de to klubbene Reistad IL (Lier) og IF Sturla (Drammen) som besluttet å danne “overbygningsklubben” DHK, ved å slå sammen sine senioravdelinger. Drammenserne har gjennom de siste 20 årene fått oppleve store øyeblikk i Drammenshallen og DHK er fortsatt den eneste herreklubben i Norge som har vunnet en Europacup.

DHK har de seneste årene hatt motgang og en vanskelig økonomi. Dette skal vi endre på, men vi trenger hjelp. Mange av våre trofaste sponsorer har bidratt og er fortsatt villige til å bidra, men det er også behov for en skikkelig dugnad der målet er å skaffe kr. 500.000,- fra bedrifter og privatpersoner i Drammen og omegn.

Vi «har en plan» som innebærer nøysomhet, tydelige mål, hardt arbeid og lokal utvikling av talenter. Med den erfaringen vi har tilegnet oss etter nesten 25 års sammenhengende deltakelse i norgeseliten mener vi at dette skal gå. Vårt mål er å kunne feire vårt 25 års jubileum i mars 2017 sammen med hele Drammen med visshet om at vi er tilbake på riktig kurs.

Vil du hjelpe? Gi ditt bidrag i dag! Vi planlegger en «jubileumskamp» der alle bidragsytere blir invitert gratis på et reservert område.

Aksjonen kjøres via en Facebook app og nås via DHK’s Facebookside eller via denne lenken: http://j.mp/1O7UC35
Har du ikke Facebook – send en epost til dhk25@dhk.no med ditt navn, epostadresse, telefon og beløp – så legger vi det inn for deg!