DHK vant i Sandefjord – Drammen

DHK vant i Sandefjord

Rein Havang toppscorer med 9 mål

Det var knyttet stor spenning til kampen mellom Runar og DHK i Runarhallen onsdag kveld.  Pressen har energisk forsøkt å hisse opp stemningen i forhold til Frank Løkes debut mot Drammen, der han var ansatt inntil jul i fjor men ble avskjediget pga. sin oppførsel på et julebord.  At han etter kampen fant det opportunt å rette fornærmelser mot DHKs styreleder direkte på TV2 sier vel sitt om den saken.

DHK gutta på sin side lot seg ikke affisere av hverken Frank Løke eller andre presseoppslag.  Etter en treg start tok laget føringen og gikk til pause med 12-10 ledelse.  Kristian Kjelling viste i sin trener debut, at vi kan se konturene av en stor trenerkarriere. Med rolig men bestemt hånd styrte han DHK-skuta sikkert i havn. Hele 31-23 vant drammenserne til slutt.

En overbevisende seier der Rein Havang virkelig fikk vist seg fram.  Hele 9 flotte scoringer signerte han.  Øyvind Frigstad var også tilbake i scoringsform. 6 scoringer ble på sørlendingen.

En skikkelig lagseier og revansje etter det sure 1-målstapet for Runar i høst.  Seieren betyr også at DHK rykket forbi Bækkelaget på tabellen. DHK han nå både Bækkelaget og Runar på innbyrdes ved poenglikhet.