DHK tapte for 27-21 for Haslum – Drammen

DHK tapte for 27-21 for Haslum

Manglet scoringer

DHK fikk en god start mot Haslum i årets siste seriekamp i Grundigligaen, og tok ledelsen 3-2.  Så fulgte en periode der forsvaret ikke hang med og Haslum gikk til 9-3 ledelse etter 10 minutter.  Siste del av 1. omgang var DHK beste periode i kampen.  Forsvaret fungerte bra og Haslums ledelse ble redusert til 14-12. DHK ble tildelt straffe i siste sekund, men bommet og dermed stode det 14-12 til pause.  DHK ble tildelt ny straffe rett etter starten på 2. omgang med bommet igjen.
Så fulgte en periode på neste 13 minutter uten DHK scoring, mens Haslum scoret 5.  Dermed var kampen i realiteten avgjort og siste halvdel av 2. omgang ble nærmest en formalitet.

Målvaktene Tjemsland (BB) og Holm ble kåret til sine lags beste av kampjuryen.

Les mer på dt.no