DHK vant 35-25 over Bækkelaget – Drammen

DHK vant 35-25 over Bækkelaget

Storseier gir håp om sluttspillplass.

Sakset fra dt.no onsdag kveld:

«DHK startet godt og ledet med fire da Bækkelaget tok timeout før ti minutter var spilt. Bortelaget fikk nærme seg litt, før de blå dro fra igjen, også denne kvelden mye takket være Johannes Hippe, som hittil har scoret fem mål.  I andre enden av banen reddet Mathias Kolstad Holm 10 av 19 skudd.

Seierscruiset fortsatte etter hvilen, selv om Kolstad Holm fikk mye å gjøre i innledningen av omgangen. Heldigvis for DHK fortsatte han storspillet, før angrepsrekka våknet til live igjen. Etter hvert som Bækkelaget resignerte rant målene inn, og hjemmelaget vant til slutt overlegent med ti mål.

Dermed tok DHK to særdeles viktige poeng i kampen om en sluttspillplass, spesielt med tanke på at Bækkelaget var laget som lå nærmest dem på tabellen. Lørdag spiller DHK årets siste kamp borte mot Haslum.»

Les mer på dt.no