DHK tapte 31-27 for Halden – Drammen

DHK tapte 31-27 for Halden

Dommerne i fokus etter at DHK fikk 10 straffekast mot seg.

Dommerparet Ismet Kvakic og Tommy Andre Eriksen kom i fokus da DHK tapte 31-27 for Halden i i Halden søndag kveld.  Halden ble idømt 10 straffekast (!) og scoret på 9 av dem.  I tillegg fikk DHK 8x 2 minutter og 2 røde kort (!!) i en kamp som verken var rå eller stygg.

DHK kom godt i gang og ledet 1. omgang så og si helt til pause, da Halden benyttet muligheten omtrent på overtid til å ta ledelsen 14-13.

Etter pause var det lenge jevnt, men totalt 16 minutter i undertall tærer på.  DHKs målvakter fikk heller aldri flyten og mot slutten av 2 omgang kunne Halden gå opp i 4 måls ledelse og sikre 2 poeng.

Angrepsmessig fungerte det godt for DHK som totalt nådde 27 scoringer.  Synd at kampen til de grader ble preget av merkelige dommeravgjørelser.

Les mer på dt.no