DHK vant over Stord med 31-20 – Drammen

DHK vant over Stord med 31-20

Stor framgang gir nytt håp om sluttspill

Et heltent DHK-lag ville vise at det bor mer i laget enn det man har fått vist hittil i serien.  Etter noen tunge uker løsnet det skikkelig.  DHK gikk rett i ledelsen og ga den siden aldri fra seg.

Johannes Hippe, som ble kåret til «banens beste» etter kampen, tok ansvar og fikk med seg de andre i det som ble en god opplevelse i Drammenhallen.  Både framover og bakover på banen ble det kjempet godt.  Havang/Kjendalen ser nå ut til å ha funnet fram til formasjoner som fungerer.  Hele 17-9 stod det til pause.  Etter hvert kom de fleste på scoringslisten, inkludert målvakt Mathias K. Holm, som benyttet anledningen til et langskudd fra egen 9 meter i en periode Stord hadde satt inn en utespiller for keeper i en utvisningsperiode.

Resultat: DHK – Stord 31-20 (17-9)