DHK tapte for Bodø – Drammen
FOTO: Stian Høgland

DHK tapte for Bodø

DHK kom godt i gang og ledet gjennom hele 1. omgang. Godt målvakts og forsvarsspill gjorde at laget kunne gå til ledelse 13-11 til pause.

I 2. omgang forandret Bodø forsvarsformasjon og dette ga DHK større problemer med å få tellende avslutninger.  På stillingen 16-16 gikk Bodø i ledelsen for første gang.  Dette inspirerte Bodøværingene og  DHK klarte aldri å hente seg inn etter dette.  Bødø vant til slutt 25-22.

DHK: Mathias Kolstad Holm, – Frank Løke 3, Christian Spanne 1, Rein Havang, Anders S. Myhra 1, Tobias Glemming 1, Johannes Hippe 3, Eirik N. Nordeng 2, Kennie Boysen 5, Kristoffer Talsnes 1, Espen Gommerud Våg 1, Rasmus Båverud 2, Eirik S. Alm 1, Lasse Larsen Thorsbye 1

Toppscorer Bodø: Endre Langaas, Alexander Westby og Stig Tore Moen Nilsen, alle 7

Utvisninger: Bodø 2 x 2 min. DHK 3 x 2 min. (Spanne, Båverud, Boysen)

Langaas og Kolstad Holm ble kåret til sine lags beste.