DHK G18 tok 3 poeng i 1. Lerøyrunde

Skrevet av Morten Holm

DHK g18 har denne helgen spilt Lerøyserie på Nærbø. Motstandere var Follo, Nærbø og Randesund.

DHK stilte med ett sterkt redusert lag, grunnet skader og hadde kun 8-9 utespillere tilgjengelig denne helgen.

I første kamp mot Follo tapte DHK klart. I denne kampen fungerte lite både i angrep og forsvar. Vi bar preg av usikkerhet i nye roller grunnet skader og gav etterhvert opp.

Til andre kamp, mot Nærbø, var det ett helt annet DHK-lag på banen. Vi spiller en brukbar 1. Omgang men ligger under 12-7 til pause. 2. Omgangen er rett og slett fantastisk. Enestående forsvar og målvaktsspill. Vi tar igjen Nærbø sin ledelse, går forbi og vinner 19-22. En kjempekamp mot ett riktig godt lag.

I den siste kampen møtte vi Randesund, som var antatt svakeste lag i puljen. Her spiller vi igjen en riktig god forsvarskamp, men får ikke angrepsspillet til å fungere. Det blir en slitekamp som ender 14-14.