DHK G18 tok 3 poeng i 1. Lerøyrunde – Drammen

DHK G18 tok 3 poeng i 1. Lerøyrunde

DHK g18 har denne helgen spilt Lerøyserie på Nærbø. Motstandere var Follo, Nærbø og Randesund.

DHK stilte med ett sterkt redusert lag, grunnet skader og hadde kun 8-9 utespillere tilgjengelig denne helgen.

I første kamp mot Follo tapte DHK klart. I denne kampen fungerte lite både i angrep og forsvar. Vi bar preg av usikkerhet i nye roller grunnet skader og gav etterhvert opp.

Til andre kamp, mot Nærbø, var det ett helt annet DHK-lag på banen. Vi spiller en brukbar 1. Omgang men ligger under 12-7 til pause. 2. Omgangen er rett og slett fantastisk. Enestående forsvar og målvaktsspill. Vi tar igjen Nærbø sin ledelse, går forbi og vinner 19-22. En kjempekamp mot ett riktig godt lag.

I den siste kampen møtte vi Randesund, som var antatt svakeste lag i puljen. Her spiller vi igjen en riktig god forsvarskamp, men får ikke angrepsspillet til å fungere. Det blir en slitekamp som ender 14-14.