DHK vant 32-21 over Viking – Drammen

DHK vant 32-21 over Viking

DHK gutta fikk en etterlengtet seier over Viking i Stavanger søndag kveld.  Det smakte nok godt etter det forsmedelige cupnederlaget på hjemmebane. Hele 32-21 lød sluttresultatet på etter 15-9 ledelse ved pause.

DHK scoret først med Viking kom tilbake og ledet 4-2.  Etter dette fulgte en god DHK periode der man utliknet og gradvis økte ledelsen med 6 mål.

Etter pause misbrukte DHK noen gode sjanser, og Viking lå plutselig kun 3 mål bak.  DHK fikk samlet seg tilslutt og kunne igjen øke forspranget.  De siste 6-7 minuttene var det ingen tvil om at seieren var i boks,  og det var en særdeles fornøyd gjeng som kunne juble for en overbevisende seier.

«En skikkelig lagseier» konstaterte Mathias Holm som ble kåret til DHK’s beste. Det var mange som bidro i kveld.  Vi noterte oss også at det løsnet for Rasmus Båverud som scoret sine første 3 mål i DHK drakta.

DHK: Mathias Kolstad Holm, Gustav Skagerling, Christian Spanne 5, Anders Skiaker Myhra 3, Tobias Glemming 4, Johannes Hippe 5, Øyvind Frigstad, Eirik Nordeng 1, Kennie Boysen 6, Kristoffer Talsnes, Erik Alm 3, Espen Gommerud Våg 2, Rasmus Båverud 3, Lasse Hamann-Boeriths.

Toppscorer Viking: Johan Szybanov 7.
Utvisninger: DHK 2 x 2 min., Viking 2 x 2 min.