DHK inviterer til Håndballmålvaktsakademi 2015/2016 – Drammen

DHK inviterer til Håndballmålvaktsakademi 2015/2016

«Målvaktsakademiet skal være et utfordrende tilbud til deg som ønsker større utfordringer og om å bli bedre målvakt»
DHK inviterer alle målvakter (gutter og jenter) fra egen klubb og klubber i omegn til målvaktstrening gjennom sesongen 2015-2016. Målvaktstreningen vil gi utøveren en bedre teknisk basis kunnskap, og økt ferdighetsnivå, samt utvikle den fysiske og mentale kapasiteten hos målvakter i alderen J/G 12-15 år (200o-2003).

Alle øktene driftes av elitemålvaktene til DHK.
Dessuten vil Frode Scheie være involvert i utforming og deltakelse ved enkelte av øktene.
Hovedansvarlig for målvaktstreningene vil være Gustav Skagerling og Matthias Kolstad Holm under kyndig veiledning av tidligere Flensburg proff og landslagsmålvakt Frode Scheie. Både Skagerling og Kolstad Holm har bred erfaring fra målvaktsspill på øverste nivå, og regnes av mange som det beste målvaktsparet i årets Elite serie.

Skagerling var en av de beste målvaktene i Allsvenskan i Sverige forrige sesong og valgte å fortsette sin sin karriere her i DHK i stedet for ett par svenske eliteserieklubber som ville signere han.  Kolstad Holm er også en lokal målvakt med store meritter og står for rutinen blant disse to. 33 juniorlandskamper, 25 ungdomslandskamper og 7 A landskamper vitner om solid kapasitet.

Målvaktsakademiet tar utgangspunktet i ulike temaer for hver samling. Det er spesielt de teknisk-fysiske ferdighetene som står i sentrum, og ambisjonen for treningene er å gi målvakten en spill filosofi for sitt målvaktspill mht. grunnteknikk.
Målvaktene vil utvikle sentrale målvakts tekniske og fysiske ferdigheter.

Det settes begrensing for antallet målvakter som blir tatt inn treningsgruppen fordi oppfølging og personlige utvikling står i fokus.
Treningene blir lagt opp som sirkel trening, hvor instruktør gir direkte tilbakemelding til hver utøver fortløpende. Videre er øktene variert og godt metodisk oppbygd for maksimal effekt. Det skal være progresjon i øktene for å gi målvaktene en
fullstendig plattform innenform utfallsteknikk på distanseskudd, linjeavslutninger, kantskudd og en-til-en situasjoner.

PÅMELDING SENEST TIL dhk@dhk.no INNEN 3. november 2015
NB! Påmelding må inneholde navn, alder, klubb, t-shirt-størrelse og mobilnr. til foreldre
NÅR ER DET?

Høst 2015
Lørdag 7. november kl. 10.00-12.00: Målvaktsteori/Basis teknikk
Lørdag 12. desember kl. 10.00-12.00: Basis teknikk/Teknisk trening

Vår 2016
Lørdag 30. januar kl. 10.00-12.00: Basis teknikk/Spenst
Lørdag 27. februar kl. 10.00-12.00: Ball øvelser/Teknisk trening
Lørdag 19. mars kl. 10.00-12.00: skudd/posisjonspill
Lørdag 16. april kl. 10.00-12.00: skudd/posisjonspill

HVOR ER DET?
Drammenshallen fra kl. 10.00 – 12.00
I tillegg til vår hovedansvarlig, vil målvakter fra DHK A-laget og Juniorlaget trene dere.
Pris pr. deltaker 2490,-

Les hele annonsen her:

Maalvaksadademi