Klare for nok en TV-kamp – Drammen

Klare for nok en TV-kamp

I kveld får vi besøk av Viking til 4. runde i NM, og vi håper så mange som mulig tar turen for å støtte gutta frem til avansement. For de som skal på Godset-kamp klokken 18.00 passer det perfekt å gå rett over gata og inn i hallen!

Selv om vi pent må finne oss i være forhåndsfavoritter til kveldens oppgjør, har siddisene allerede bevist at de ikke har planer om å bli noen kasteball i årets Grundigliga.

I sesongåpningen sjokkerte de ved å slå Bodø, og viste dermed at de kan yppe seg på høyeste nivå når alt klaffer. Vi er imidlertid godt forberedt, og har ingen planer om å slippe underdogen inn i kampen.

Til tross for knepne tap mot to av Norges topplag innledningsvis i årets serie, er det ingen tvil om at DHK er i vinden som aldri før. Også denne gangen er Eurosport Norge på plass for å vise vår kamp direkte, og vi er selvfølgelig stolte av at vårt spennende prosjekt blir viet oppmerksomhet blant nasjonale medier.

NM prioriteres høyt i årets sesong, så vi stiller naturligvis med alt vi har og kjemper med nebb og klør for avansement. Renè Hamann-Boerits melder om en kampklar, frisk og seierssulten gjeng:

– Vi er alle klare til kamp, og gleder oss til nok en morsom kveld i Drammenshallen. NM er et av våre store mål i år så vi stiller med fullt mannskap og regner igjen med et fantastisk oppgjør i egen hall. Selvfølgelig med seier til DHK, smiler han.

Da gjenstår det egentlig bare å ønske publikum, dommere, Viking, og ikke minst våre fremragende funksjonærer velkommen til kamp.

Tusen takk til alle som støtter oss på reisen «Fra Drammen til Drømmen»!