Nå er vi i gang! – Drammen

Nå er vi i gang!

Etter søndagens femmålsseier over Bækkelaget har vi utvilsomt funnet flyten, og nå gleder vi oss stort til å få besøk av naborival Haslum førstkommende onsdag.

Nysigneringen Kennie Boysen herjet med BSK, og signerte seg til slutt for hele åtte mål. Det var imidlertid ikke godt nok til å bli kåret til vår beste spiller i denne matchen. Gustav Skagerling var nemlig helt fantastisk mellom stengene, og holdt unna i det som etter hvert utviklet seg til å bli en skikkelig krigekamp for de blå.

Til pause sto det 15-15, og gutta våre hadde tidvis store problemer med å temme Torjus Bjørnstad som var like målgiftig som vår egen Boysen. Etter pausen demmet vi opp i langt større grad, etter at blant andre Øyvind Frigstad fikk klare instrukser om hvordan Bjørnstad skulle ufarliggjøres.

Andreomgangen ble til slutt veldig bra, og vi begynner nå å se konturene av hva som bor i dette laget.

Onsdag klokken 19.00 kommer Haslum til Drammenshallen, til det som forventes å bli en underholdende og jevn kamp. Nå som vi er inne i flytsonen er vi imidlertid både offensive og positive, og spesielt Frank Løke var tøff i kjeften etter oppgjøret mot Bækkelaget:

– Haslum, hva er egentlig det for et lag? Etter Mamelund dro, hvem er det egentlig som styrer der?

Fra spøk til alvor – vi håper å se så mange som overhodet mulig i hallen på onsdag! Kampen vises også live på Eurosport Norge for de som ikke får mulighet til å komme.