DHK videre i NM med knappest mulig margin – Drammen

DHK videre i NM med knappest mulig margin

Vant 28-27 over St. Hallvard HK

Kampen mot St. Hallvard HK ble akkurat så spennende som vi fryktet foran kveldens NM-runde i Reistad Arena.  Et realt nabo oppgjør, der naboen fra Lier hadde alt å vinne. SHK har planer om opprykk til eliteserien, og ingenting hadde nok smakt bedre enn å «klå» DHK.

DHK kom godt i gang og ledet 4-0, men tøyset det til i angrep og dermed benyttet SHK sjansen til å kontre inn mål på mål. Plutselig sto det 5-4 til hjemmelaget. Fram til pause var kampen jevn og stillingen halveis var 13-13.

Etter pausen scoret DHK først, men deretter viste SHK feiende flott angrepshåndball.  Samspill og hurtighet sendte liergutta opp i 3 måls ledelse og mang en lierpatriot øynet sjansen til en liten cupbombe.

Med Øyvind Frigstad i spissen startet DHK opphentingen samtidig som forsvarsspillet satt bedre. 5 minutter før slutt ledet DHK med 3.  En liten sluttspurt av SHK holdt nesten. Kampen endte med DHK seier 28-27.

DHK: Johannes Hippe 7, Øyvind Frigstad 7, Christian Spanne 4, Kennie Boysen 4, Anders Skiaker Myhra 3, Erik Alm 2, Kristoffer Talsnes 1.

Toppsorer SHK: William Vangen 9