Knepent tap med mye positivt – Drammen

Knepent tap med mye positivt

Vi startet forrykende mot fjorårets sluttspillsvinner Elverum, og viste tidvis at det bor et enormt potensial i dette laget. Dessverre ble det tap med minste mulige margin, men vi går likevel ut av kampen med hodet høyt hevet.

Mathias Kolstad Holm leverte en svært god kamp mellom stengene, og kan være godt fornøyd med å holde et sterkt Elverum-lag til kun 24 mål. Vår store målvaktslegende er imidlertid kjent som en perfeksjonist av de sjeldne, og var selvfølgelig skuffet over at poengene ble med til Elverum.

– Blir nok ikke så lett å sove i natt. Jeg er selvfølgelig fornøyd med at vi bare slipper inn 24 mål mot dette laget, men synes godt vi kunne fått uavgjort. Vi har mye å bygge videre på, var hans konklusjon.

Nysigneringene Kennie Boysen og Johannes Hippe viste glimt av hva vi kan forvente av dem utover sesongen, og vi er sikre på at disse gutta vil lage fyrverkeri i Drammenshallen.

Hippe ble vår toppscorer med fem mål, men bestemannspremien var det Boysen som stakk av med. Den skuddsterke dansken mente det var mye å positivt å ta med seg videre, og at litt mer matching vil gjøre underverker for laget.

– Vi har jo ikke trent sammen i mer enn fem uker, og det merker vi på timingen i angrepsspillet. Vi vet ikke helt hvor vi har hverandre enda, men når det setter seg tror jeg vi kan spille på et skyhøyt nivå, sa Boysen.

Hovedtrener Renè Hamann-Boeriths var enig med landsmannen, for på tross av tapet var han godt fornøyd med mye av det han så. Også han etterlyste bedre flyt i angrepsspillet, og er sikker på at det vil komme med tiden:

– Selvfølgelig skal vi være fornøyd med å holde Elverum til 24 mål, og jeg syns Mathias spilte en kjempekamp. I angrepsspillet savner jeg litt fart, rytme og kreativitet, men dette er jeg helt sikker på at vil komme. Vi har mye å være stolte av, men det har seg jo slik at det er poengene som teller!

Det var tydeligvis av sine «egne» man skulle ha det i årets sesongåpning. Den tidligere DHK-spilleren Steffen Stegavik ble Elverums toppscorer med seks mål, og bidro ekstra til dramatikken med sin to-minutter kort tid før slutt. Dette ga matchen nytt liv, og i sluttsekundene ble det svært spennende og på grensen til ampert i Drammenshallen.

Nå ser vi frem til lokaloppgjøret mot St. Hallvard i cupen, førstkommende søndag klokken 16.00 i Reistad Arena. Vel møtt!