Øystein «Børsa» Johannessen – Drammen

Øystein «Børsa» Johannessen

Vår assistenttrener Øystein Johannessen har vært med på mye moro i DHK gjennom mange år, og vet hva som kreves for å vinne tunge titler.

Øystein var med på det lokale stjernelaget som vant E-cupen på sensasjonelt vis i 1996, sammen med blant andre Frode Scheie, Glenn Solberg, Lasse Steinseth, Svein Erik Bjerkrheim og Geir Oustorp. Han var kjent som en knallhard spiller som aldri la noe i mellom, og denne vinnermentaliteten har han nå tatt med seg inn i trenerrollen og arbeidslivet for øvrig.

I tillegg til rollen som vår assistentrrener jobber «Børsa» til daglig i Connect Rekruttering, som også er en av våre mest aktive og trofaste sponsorer. Her jobber han med å sikre sine kunder de best kvalifiserte kandidatene til ulike roller innen næringslivet, og er det noe han har lært seg gjennom et langt idrettsliv er det nettopp det å oppdage talenter.

(Teksten fortsetter under bildet)

11937893_10155951187270065_417651355_n
Øystein (grønt hår, til venstre) og andre kjente fjes på sponsoroppdrag hos Josefsson Frisør.

Øystein er en stolt drammenser som med unntak av sin proffperiode i tyske Bayer Dormagen har holdt seg i nærområdet. I tillegg til DHK har han delt ut blåmerker over en lav sko for Reistad, Liungen og St. Hallvard, men det er ingen tvil om at håndballhjertet hans ligger trygt her hos oss.

Ikke overraskende er den tunge Europa-tittelen i 1996 hans stolteste øyeblikk på håndballbanen. Sammen med gode kompiser var han med på å overliste europeiske håndballstormakter gjennom knallhard innsats og bunnsolid lagmoral, og nå drømmer han om å løfte DHK tilbake til gamle høyder. I første rekke har han et mål om å vinne ligaen med oss, men understreker samtidig at det kan ta tid å sette sammen vårt nye stjernegalleri til et fungerende lag.

– Vi har en ekstremt god stall nå, og stemningen i laget er veldig god. På trening begynner det å se virkelig lovende ut, men med så mange nye spillere kan ta det selvfølgelig ta litt tid før alt klaffer. Når vi først fyrer på alle sylindre tror jeg vi blir veldig vanskelige å slå, sier han.

Når han en sjelden gang har litt tid til overs fra håndballen, følger denne vaskeekte drammenseren med på andre lokale idrettslag. Øystein er en ihuga Strømsgodset-fan og mener bestemt at det er plass til storheter innen både håndball og fotball i Norges største idrettsby. Aller helst ser han at både DHK og SIF dominerer de norske toppseriene, og alle med blått hjerte er selvfølgelig helt enig med ham i det.

Kort fortalt er Øystein en stemningsskapende kjernekar som vier store deler av sin tid til utviklingen av DHK. Vi er stolte og glade for å ha ham med på laget!

Nå gleder vi oss til å se ham guide gutta våre til suksess i årets sesong, og om under en uke sesongdebuterer vi mot Elverum i Drammenshallen. Vi sees onsdag 2. september klokken 19.00!