Løke og Boysen imponerte mot Follo – Drammen

Løke og Boysen imponerte mot Follo

I dagens showkamp mot Follo viste nysigneringene Frank Løke og Kennie Boysen at de er klare til å skape bølger i årets sesong.

Matchen endte til slutt 28-24 i DHKs favør, og Kennie Boysen befestet for alvor sin posisjon som en av Norges fremste måljegere. Dansken ble vår toppscorer med åtte mål, etterfulgt av strekstjernen Løke med sine fem.

–  Dette var en god kamp av alle våre fire kantspillere, men spesielt Løke og Kennie spilte på høyt nivå, sa hovedtrener Renè Hamann-Boeriths etter kampen.

Renè fikk støtte av daglig leder Frode Scheie i begge disse poengteringene. Også Scheie syntes kantene var gode, men var spesielt imponert over Løke og Boysen:

– Alle var gode, men i mine øyne er Boysen og Løke i særklasse. Tror egentlig ikke det er noen i Norge som er i nærheten av Frank, og han kommer bare til å bli bedre og bedre. Om jeg ikke tar helt feil laget han vel seks straffekast i tillegg til sine fem mål, og jeg gleder meg stort til å se fortsettelsen!

Den nylig returnerte DHK-helten Christian Spanne scoret fire mål mot Follo. Tobias Glemming hadde tre nettkjenninger, Erik Alm hadde to, mens Øyvind Frigstad, Kristoffer Talsnes og Anders Myhra noterte seg for ett mål hver.

DHK valset som kjent over Glassverket i andre runde av NM fredag, og har nå fått to fine gjennomkjøringer før sesongstart. Støtteapparatet melder at det begynner å se veldig bra ut, og det er knyttet enorm spenning til serieåpningen mot Elverum om 11 små dager.

Onsdag 2. september klokken 19.00 – Vi sees i Drammenshallen!