NM-åpning i dag og showkamp lørdag – Drammen

NM-åpning i dag og showkamp lørdag

Om mindre enn to uker starter årets Grundligliga med et brak i Drammenshallen, men innen den tid får gutta våre flere gode gjennomkjøringer.

I kveld, fredag 21. august klokken 19.00 spiller vi 2. runde i NM mot Glassverket i Glassverket Idrettshall. Dette blir et morsomt lokaloppgjør med mange kjente Drammensfjes, så vi anbefaler alle å ta turen til et artig håndballshow!

Dette er den perfekte starten på årets Elvefestival, og vi håper så mange som mulig tar seg tid til å heie gutta våre frem. Kapasiteten i hallen er svært begrenset, så vi anbefaler alle å være tidlig ute for å sikre seg plass.

I morgen, lørdag 22. august klokken 14.15, spiller vi oppvisningskamp mot Follo i Sætrehallen. Dette er en del av 10-årsjubileet til Vestfjorden Cup, som vår daglige leder Frode Scheie var med å starte sammen med Per Moksnes.

Vi setter stor pris på all støtte, og gleder oss til å se dere!

Glem heller ikke sesongåpningen mot Elverum – Onsdag 2. september klokken 19.00 i Drammenshallen.