Øyvind Frigstad – Drammen

Øyvind Frigstad

Øyvind Frigstad (22) er lagets blide sørlending, og én av flere unge spillere vi vil få glede av i mange år fremover.

Frigstad er opprinnelig fra Kristiansand, og startet håndballkarrieren i den lokale klubben AK28. Før han kom til Drammen var han også innom IK Gimletroll og Kristiansand, men det ble fort tydelig at Øyvind var klar for noe større.

Da vi slo ØIF Arendal på bortebane i fjorårets sesong smakte det fortreffelig for alle med blått hjerte, men  for Frigstad ble det noe helt spesielt. Siden Arendal er hans store rivalklubb fremhever han faktisk denne opplevelsen som et av hans aller morsomste minner fra håndballbanen.

I år satser vi på at både ØIF og andre skal få smake enda litt mer på Frigstads vinnervilje, og at han snart kan føre opp enda flere bragder på sin håndball-CV.

I ekte sørlandsstil er Øyvind en munter og avslappet ung mann utenfor banen, som bruker så lite energi som overhodet mulig på alt annet enn håndball. Hans «guilty pleasure» er noe så uskyldig som sjokolademelk, som han hevder å drikke minimum én liter av om dagen.

Som de fleste andre på laget følger «Friggz» nøye med på både norsk og internasjonal fotball, og har Zlatan Ibrahimovic som sitt største idrettslige forbilde.

Kanskje er det nettopp Zlatan som har inspirert hans fokus på moteriktige frisyrer. Da vi hadde sponsortreff hos Josefsson Frisør tidligere i år var han nemlig svært bevisst på hvordan han ville ha det, og selv blant byens beste frisører var han livredd for at noe skulle gå galt.

Når kampfløyta går må det imidlertid bare briste eller bære med sveisen, for da er det bare seier som står i hodet på ham. Utover ambisjonene med å vinne titler i Drammen har nemlig Øyvind en drøm om å vinne Final 4 en gang i fremtiden. 

Det er ingenting å si på Frigstads vinnervilje, og vi gleder oss til å se ham ta flere nye steg i den kommende sesongen.

Første mulighet til å se hele «nye» DHK i aksjon er i NM-kampen mot Glassverket på bortebane førstkommende fredag klokken 19.00.

Desto viktigere er imidlertid seriestarten mot Elverum hjemme i Drammenshallen – Onsdag 2. september klokken 19.00!