Eirik Nordeng – Drammen

Eirik Nordeng

23 år gamle Eirik Nordeng scoret 38 mål for oss i fjorårets sesong, og er klar for et nytt år i den blå drakta. Bli bedre kjent med Eirik her.

Denne ydmyke kjernekaren har Lillestrøm som sin hjemby, og startet håndballkarrieren i Skedsmo/LTH. I tillegg har han representert Oppsal og Herulf, og tross sin unge alder har han opparbeidet seg rikelig med håndballerfaring.

Selv om både Nordeng omtales som «snill og grei» av både seg selv og sine lagkamerater, er det lite å si på ambisjonene. Eirik har som uttalt mål å være suksessfull i alt han driver med, og siden det han driver med nå er å spille håndball i Drammen, er dette en innstilling som passer oss ypperlig.

Det er stor tenning i hele spillergruppa om dagen, og selv om alle er inneforstått med at det tar tid å bygge et lag, er Eirik helt med på drømmen om å vinne titler med DHK. Eirik er en av mange trusler i laget vårt i år, og vi regner med at samtlige forsvarsrekker skal få hendene fulle med å forsvare seg mot den fremadstormende gjengen fra Drammen.

På fritiden liker Eirik å spille gitar og piano, men foreløpig er det uvisst hvem som er lagets fremste musiker. Nysigneringen Rasmus Båverud har jo også en kunstner i seg, så det spørs om vi ikke må la disse gutta by opp til konsert ved neste sponsorarrangement?

Som de fleste andre toppidrettsutøvere er Nordeng glad i å følge alt av idrett, men bortsett fra håndball ser han aller helst en god hockeykamp når tacoen skal fortæres.

Foreløpig har Eirik Junior-EM i Tyrkia som sitt kjæreste håndballminne, men nå satser vi på at de kommende sesongene her i DHK skal gjøre karrieren enda mer minnerik.

Reisen tilbake til toppen starter mot Elverum – Onsdag 2. september klokken 19.00 i Drammenshallen!