Erik Alm – Drammen

Erik Alm

Etter to år i FyllingenBergen har Erik Alm (25) funnet veien tilbake til DHK, og i dag får du muligheten til å bli bedre kjent med et av våre store kanthåp.

Det er en motivert ung mann som ikler seg den blå drakta før årets sesong. Tidligere har Alm måttet finne seg i å spille en rekke ulike posisjoner, og sist han var i DHK havnet han til tider litt i skyggen av klubblegenden Jani.

Siden den gang har han blitt to år eldre og tatt store store steg som håndballspiller, og gleder seg nå til å satses på som en ren kantspiller.

Erik er opprinnelig fra Oslo, og startet sin håndballkarriere i Oppsal. Til sammen har han fem sesonger på øverste nivå i Norge, og så langt i karrieren trekker han frem cupgullet med FyllingenBergen som sitt aller kjæreste håndballminne.

Nå satser han imidlertid på å skape nye minner i Drammen, og på sikt avslører Erik at han har ambisjoner om landslagsspill på seniornivå.

Utenfor håndballbanen er Alm en eventyrlysten kar, og forteller at han drømmer om å reise jorda rundt en gang i fremtiden. I mellomtiden utfordrer han gledelig resten av laget til en runde golf, som er en av hans store hobbyer. Ryktene vil nemlig ha det til at Erik er en hard nøtt å knekke på golfbanen, og i klubbens golfmesterskap er det nok trygt å si at Erik vil være bant favorittene i mange år fremover.

Daglig leder Frode Scheie omtaler Erik som en hardtarbeidende og ambisiøs gutt som passer perfekt inn klubbens visjoner. Scheie, som selv er en meget habil golfspiller, understreker imidlertid at han ikke lar seg skremme av Alms golfferdigheter, og sier han gleder seg til å vise Erik og resten av gjengen hvordan det skal gjøres.

Med klubbens treningsprogram for tiden blir det riktignok ikke mye tid til golf, så i første rekke må nok Scheie finne gleden i blå fremgang på håndballbanen.

Erik og resten av spillergruppa har hele klubbens fulle tillit, og vi gleder oss stort til å se hva de kan få til under ledelse av Renè Hamann-Boeriths og assistenttrener Øystein Johannessen i årets Grundigliga.

Onsdag 2. september klokken 19.00 spiller «nye» DHK sin første seriekamp i Drammenshallen, og på motsatt banehalvdel står Elverum. Vi gleder oss til målfest!