Treningskamper og teambuilding i Meråker – Drammen

Treningskamper og teambuilding i Meråker

A-laget er nå på treningsleir i Meråker, og legger ned enorme treningsmengder frem mot sesongstart. På torsdag spilte de treningskamp mot Kolstad med to økter i beina.

Ifølge assistenttrener Øystein Johannessen var det en sliten gjeng som gikk på banen mot Kolstad torsdag kveld, og den jevnspilte kampen endte til slutt 24-24. Med to treningsøkter tidligere på dagen var gutta naturligvis noe slitne, men ifølge trenerteamet er det bare å sunt å operere i grenseland i oppkjøringsperioden.

– Det er helt på grensa hele veien, men sånn må det være. Gutta var nok slitne, men dette var likevel en fin gjennomkjøring hvor vi fikk gode svar på hva vi må jobbe med videre, sa Johannessen etter kampen.

I en kamp hvor alle gutta fikk like mye spilletid var det mye positivt å ta med seg videre, men vel så bra å oppdage småting som trenger ekstra fokus frem mot sesongstart. Johannessen noterte seg litt for mange tekniske feil, men setter dette på kontoen for rust etter sommerferien.

Mellom stengene hadde Mathias Kolstad Holm en veldig lovende omgang, mens Gustav Skagerling slet litt med å få det til å stemme da han fikk sjansen. Gutta har riktignok ikke hatt så mye tid sammen, og nettopp derfor er denne oppkjøringsperioden er så viktig.

Toppscorer i torsdagens treningskamp ble nysigneringen Johannes Hippe med seks mål, etterfulgt av Anders Skiaker Myhra med fem og Rasmus Båverud med tre nettkjenninger.

Det er imidlertid ikke bare håndball som står på programmet denne treningsuken. I helgen skal DHK-gjengen blant annet prøve seg på «skiskyting» med beina som ski, og det er ingen tvil om at spillergruppa er opptatt av å bli bedre kjent og skape en bunnsolid lagfølelse.

Vi gleder oss til sesongstart mot Elverum – Onsdag 2. september klokken 19.00 i Drammenshallen!