Kjørte over Nøtterøy – Drammen
Med sine seks mål ble nysigneringen Kennie Boysen vår toppscorer mot Nøtterøy.

Kjørte over Nøtterøy

I går spilte «nye» DHK treningskamp mot Nøtterøy, og gutta våre viste at vi har mye å glede oss til i årets sesong.

Laget har ikke trent sammen i mer enn en drøy uke, men ifølge trenerteamet begynner det å se svært lovende ut allerede nå. Hovedtrener René Hamann-Boeriths trekker frem godt keeperspill og god lagmoral som avgjørende suksessfaktorer i gårsdagens kamp, hvor vi høvlet over Nøtterøy med 35-20 som sluttresultat.

– Jeg synes dette var en god lagprestasjon. Marcus og Gustav sto for 21 redninger, og i tillegg var forsvaret bra slik at vi fikk en del kontrascoringer, sa treneren etter kampen.

Assistentrener Øystein Johannessen var også godt fornøyd med gjennomkjøringen, og melder om fin utvikling på alle områder så langt. Også Johannessen trekker frem godt keeperspill og solid forsvar, noe som selvfølgelig lover godt før sesongstart om en snau måned.

Nysigneringen Kennie Boysen, som ble kåret til årets spiller i Grundigligaen i fjor, viste nok en gang at han blir en mann å regne med i år.

Med sine seks mål ble Kennie vår toppscorer mot Nøtterøy, foran Johannes Hippe som noterte seg for fem. Tobias Glemming scoret fire, og sammen sto altså denne trioen for nesten halvparten av våre mål.

Nå reiser laget på treningsleir til Meråker, og når de kommer hjem neste uke går turen videre til en ny treningsleir på Vestlia Resort på Geilo. Det er med andre ord ingen ting å si på oppkjøringen, og vi gleder oss til sesongstart.

Onsdag 2. september braker det løs i Drammenshallen. DHK-Elverum klokken 19.00 – vi sees!