Vi har fått ny administrasjonssjef – Drammen

Vi har fått ny administrasjonssjef

Djordje Teodorovic er ansatt i DHK administrasjonen.

Med erfaring som tidligere toppspiller og daglig leder i Oppsal er Djordje Teodorovic et fantastisk tilskudd til administrasjonen i Drammen Håndballklubb.

Djordjes moderklubb Metaloplastika har blant annet vunnet Champions League to ganger, og således har vår nye administrasjonssjef blitt skolert hos en stormakt innen europeisk håndball.

Teodorovic kom til Norge i 1997, og så seg aldri tilbake. Allerede i 1998 tok han stillingen som trener for Oppsals herrelag i en alder av 26 år, og etter hvert påtok han seg også  administrative roller innen håndballen.

Helt siden 2006 har han hatt ulike oppgaver i NIT-HAKs administrasjon, noe han fortsatte med også etter at han tok jobben som daglig leder i Oppsal i 2012.

Både i NIT-HAK og Oppsal har Teodorovic gått i bresjen for imponerende snuoperasjoner, og begge steder har han lykkes i å snu en negativ økonomisk trend til noe svært positivt.

Hans fantastiske innsats i Oppsal er et kapittel for seg selv, men nå ønsker han altså å søke helt nye utfordringer i Drammen.

– DHK er en stormakt i norsk håndball! Det er fakta. Etter å ha snakket med Frode Scheie og fikk høre hvordan planene for framtiden er, ble jeg virkelig imponert over handlingskraften og ikke minst smigret av å bidra med erfaringen, kunnskapen og lidenskapen min. Så, jeg er sugen på mer suksess og gode resultater og GLEDER meg stort til å starte byggingen i Drammen, sier han. 

Djordjes erfaring innen håndball er helt enestående, og vi gleder oss til å få ham med på laget fra og med 1. september.

Han vil i første rekke erstatte Bente Holm, en av våre største kontinuitetsbærere som nå har valgt å trappe ned sin arbeidsmengde.