Otra fortsetter som DHK-sponsor – Drammen

Otra fortsetter som DHK-sponsor

Otra er en av våre viktigste sponsorer, og nå har de signert kontrakt for kommende sesong.

Daglig leder Frode Scheie er naturligvis svært fornøyd med at den nye avtalen er på plass, og håper på et fruktbart samarbeid i mange år fremover. I likhet med flere andre nysignerte avtaler den siste tiden, fremhever Scheie den lokale tilhørigheten som spesielt viktig i dette tilfellet:

– Vi setter spesielt stor pris på lokale bedrifter som viser sin støtte og assosierer seg med DHK. Vi har som kjent klart å få inn noen utenlandske sponsorer i det siste også, og det er selvfølgelig veldig hyggelig. Det er imidlertid ingen tvil om at lokalsamfunnet i og rundt Drammen er det viktigste for oss, for det er jo her vi ønsker å nå ut til folk, sier han.

Otra Norge AS er en del av det verdensomspennende grossistkonsernet Sonepar som er verdens største aktør for distribusjon av elektromateriell.

I Norge har Otra sentrallager i Drammen med sine 150 ansatte, og er etablert med egne selvbetjeningslagre på i alt 13 steder rundt omkring i landet. Omsetningen passerte 900 millioner i 2014, og selskapet har planer for fortsatt vekst i eksisterende og nye markeder.

I denne prosessen har de valgt å assosiere seg med DHK, og vårt samarbeid passer perfekt med tanke på dagens ambisjonsnivå her i klubben.

Vi ønsker også å vokse oss større, både på topp- og breddesiden, og sånn sett er dette en svært god match.

I tiden frem mot ny sesong ønsker vi å presentere spillere og sponsorer som skal være med på denne reisen, så her er det bare å følge med videre!