Ny internasjonal aktør inn på sponsorsiden – Drammen

Ny internasjonal aktør inn på sponsorsiden

Finelcomp representeres av vår Generalsponsor Cenika her i Norge, og gjennom dette samarbeidet har den finske elektrogiganten nå blitt med som sponsor i DHK.

Lier-bedriften Cenika har som kjent vært vår største støttespiller i en lengre periode, og ringvirkningene av dette samarbeidet begynner nå å bli enorme. Nylig kunne vi meddele at den kinesiske giganten Chint har gått inn som en av våre største sponsorer, og nå har også finske Finelcomp bestemt seg for å satse på DHK.

Daglig leder i Cenika, Svein Tore Moe, er naturligvis svært fornøyd med å få med seg sine forretningspartnere inn i DHK-familien.

– Finelcomp er en av Europas ledende produsenter av tavler for elektrisk distribusjon. De er også en stor produsent av stålutstyr til landbruksbransjen. Finelcomp fikk nye eiere i 2015 og satser stort ut i hele Europa, og i Norge er de representert gjennom Cenika, sier Moe.

Med to nysignerte, internasjonale aktører i vår sponsorpool, er det ikke tvil om at det skjer mye spennende i klubben om dagen.

I tiden fremover vil vi presentere samtlige bedrifter som støtter oss i kommende sesong, parallelt med grundige introduksjoner av alle spillerne i vår nye stall.

Her er det bare å følge med videre!