«Slaktern» satser videre på DHK – Drammen

«Slaktern» satser videre på DHK

Etter ett år som sponsor i DHK var Aksel Andersen så fornøyd med samarbeidet at han økte sitt bidrag betraktelig før kommende sesong.

Axel Andersen AS, ved daglig leder Aksel Andersen, skrev nylig under en ny sponsoravtale med DHK. Med sitt nåværende bidrag blir vår alles kjære slakter blant de aller største bidragsyterne, og vi er stolte over vårt gode samarbeid med denne fremadstormende lokale bedriften.

«Slaktern» fra Gulskogen er kjent som en svært generøs mann, som nå har støttet lokale idrettslag og andre gode tiltak i mange år.

Å styre en bedrift som omsetter for over 600 millioner kroner er slett ingen enkel oppgave, og det sier seg nærmest selv at dette krever enorme arbeidsmengder.

Allikevel kan du alltid regne med at Aksel er å se på DHK-kamper og andre idrettsarrangementer her i byen, og at dette er en stolt drammenser er det i alle fall ingen tvil om.

Under fjorårets sesong delte han ut førsteklasses kjøtt til banens beste i Drammenshallen. Hva slags sprell tror du han finner på i år?

Vi er i alle fall ekstremt takknemlige for hans bidrag, og gleder oss til å se ham sammen med andre ivrige publikummere når gutta sesongdebuterer i september.