Kinesisk elektrogigant inn som hovedsponsor – Drammen

Kinesisk elektrogigant inn som hovedsponsor

Samarbeidet mellom Generalsponsor Cenika og Drammen Håndballklubb har fungert svært bra de seneste årene. Denne gode relasjonen har nå ført til en stor sponsoravtale med elektrogiganten Chint Electrics, i tillegg til et mulig samarbeid med det kinesiske håndballforbundet.

Chint Electrics er Kinas største produsent av lavspent, mellomspent og høyspent materiell og begynner for alvor å posisjonere seg blant de største aktørene i verdensmarkedet. Chint holder høy status som et av de aller sterkeste merkenavnene i Asia, og gjennom samarbeidet med Cenika er deres produkter i ferd med å skape seg en enorm utbredelse også i Skandinavia.

Chints representant i Skandinavia er nettopp Cenika, som holder til i Lier.
Daglig leder i Cenika, Svein Tore Moe, er svært fornøyd med at hans kinesiske kompanjonger nå har bestemt seg for å investere i DHK, og varsler samtidig store bølger i det skandinaviske markedet.

– Sammen med Chint har vi store planer her i Skandinavia, uten at jeg kan si noe særlig mer om det akkurat nå. I denne prosessen passer det uansett perfekt for oss å assosiere oss med DHK som også er i vekst, og mine kollegaer i Chint nølte ikke et sekund da de ble presentert med denne muligheten, sier Moe.

På sikt ser DHK på muligheten til å inngå et slags samarbeid med det kinesiske håndballforbundet, hvor relasjonen til Chint Electrics kan være en sentral døråpner.

Det skjer mye spennende i DHK om dagen, og snart annonserer vi ytterligere en internasjonal aktør som har valgt å investere i vårt spennende håndballprosjekt. Daglig leder Frode Scheie legger ikke skjul på sin begeistring for de nyeervervede sponsorene:

– Dette er helt fantastisk for oss, og åpner nye dører for DHK. Vi har allerede en uttalt ambisjon om å hevde oss utenfor Norges grenser, og dermed passer det perfekt å få inn internasjonale aktører i vår sponsorpool. Cenika er en fantastisk samarbeidspartner, og for de som eventuelt måtte tro at dagens nyhet er for god til å være sann, kan jeg informere om at pengene allerede er på konto, ler Scheie.

Brikkene faller på plass, og vi gleder oss til sesongstart!