DHK signerer med lokal leverandør av sportsklær – Drammen

DHK signerer med lokal leverandør av sportsklær

I sterk konkurranse med fem andre leverandører, var det Admiral Sportswear som trakk det lengste strået i kampen om å bekle vårt nye superlag.

Admiral er basert i Drammen og driftes av drammensere, og sånn sett var dette en perfekt match for oss. Lokal tilhørighet er svært viktig for DHK, og sammen med den høye kvaliteten på klærne var dette en avgjørende faktor i prosessen med å velge leverandør.

I likhet med oss i DHK er Admiral opptatt av kontinuitet og langsiktig tankegang, og derfor har vi nå skrevet under en avtale som strekker seg over hele tre år.

– Vi er svært stolte over å ha sikret oss denne samarbeidsavtalen med DHK, og nå gleder vi oss til å være med på klubbens reise tilbake til toppen, sa daglig leder i Admiral, Rune Stærkeby da avtalen var i boks fredag.

Frode Scheie, daglig leder i DHK, er svært fornøyd med den nye leverandøren, og fremhever viktigheten av den lokale kontakten:

– Dette kommer til å bli et morsomt og fruktbart prosjekt for begge parter. Admiral leverer treningstøy av svært høy kvalitet, og når vi i tillegg så at vi kunne støtte en lokal bedrift gjennom dette samarbeidet, brukte vi ikke lang tid på å ta denne avgjørelsen.

Admiral får gleden av å bekle en rekke stjerner som har store planer om å herje i Grundigligaen til høsten. Kristian Kjelling, Frank Løke, Johannes Hippe og Kennie Boysen for å nevne noen. . .Vi gleder oss til kommende sesong!