Ny målvakt på plass! – Drammen

Ny målvakt på plass!

Siden Torbjørn Sittrup Bergerud valgte å forlate oss til fordel for svenske Lugi, har vi lett etter en ny målvaktspartner til DHK-profilen Mathias Kolstad Holm. Nå har vi endelig funnet ham!

Svenske Gustav Skagerling (22) blir en del av DHK-troppen fra og med kommende sesong, og dette er en svært spennende ung mann som kan vise til sterke resultater fra sin tid i Tyresö.

I fjorårets sesong var Gustav den beste målvakten i Allsvenskan, og er et produkt av svenskenes sterke tradisjoner med å utvikle gode, unge målvakter.

– Vi er svært fornøyd med signeringen av Gustav. Han er ung og fremadstormende, og det skal bli veldig gøy å se ham jakte sine drømmer og ambisjoner her i DHK. Han er reaksjonssterk og ekstremt treningsvillig, så dette er et positivt tilskudd på alle måter, sier daglig leder og tidligere toppmålvakt Frode Scheie.

Scheie er spesielt fornøyd med at vi nå har fått en sterk keeperduo i Skagerling og mer rutinerte Mathias Kolstad Holm, som kan dele nyttige erfaringer fra norsk topphåndball med sin nye kollega.

Med signeringen av Skagerling har vi nå ferdigstilt spillerstallen for neste sesong, og har begynt å glede oss til sesongstart for lenge siden.