Johannes Hippe er klar for DHK! – Drammen

Johannes Hippe er klar for DHK!

Landslagsstjerne og tidligere utenlandsproff Johannes Hippe (24) har skrevet under treårskontrakt med DHK.

Hippe har bred erfaring fra spill på høyeste nivå i franske Nantes og svenske Lugi, og er utvilsomt en av Norges aller beste håndballspillere.

Etter én sesong i Bækkelaget kommer han nå til Drammen, og sammen med de andre stjernene som allerede er på vei, har Johannes mål om å ta gull i den blå drakta.

Selv om han kun er 24 år gammel, har Hippe allerede en svært imponerende CV. I løpet av 41 kamper på det norske A-landslaget har han scoret 71 mål, i tillegg til haugevis av nettkjenninger for aldersbestemte landslag.

Daglig leder Frode Scheie omtaler Hippe som en kjernekar som vil gi klubben et betraktelig løft både på og utenfor banen.

– Johannes er en oppegående og sympatisk ung mann, som vil skli rett inn og heve stemningen i laget. I tillegg er han en svært anvendelig back med et forrykende skudd, og jeg er helt sikker på at han vil bli en publikumsfavoritt i Drammenshallen. Med sin eksplosive spillestil og unike ferdigheter vil han bli en stor trussel for enhver motstander, sier en fornøyd Scheie.

Hovedtrener Renè Hamann-Boeriths omtaler Hippe som en spiller «fra øverste hylle» og er spent på å se den umiddelbare virkningen han vil få på laget.

Den endelige troppen for kommende sesong er nå mer eller mindre ferdigstilt, og med den gjengen vi nå har sikret oss skal vi bli et tøft lag å slå i sesongen som kommer.