Svensk stjernespiller klar for DHK! – Drammen

Svensk stjernespiller klar for DHK!

Rasmus Båverud (24) bøttet inn mål i den svenske eliteserien i år, og til høsten får vi se ham herje i Drammenshallen.

Båverud har valgt å forlate sin svenske klubb Ricoh til fordel til DHK, og blir et svært spennende tilskudd i en spillerstall som allerede ser veldig sterk ut.

I årets sesong scoret den talentfulle bakspilleren 75 mål og sto i tillegg for hele 40 assists i den svenske serien. Nå gleder han seg til å bli en del av DHKs spennende prosjekt, og satser på å hjelpe klubben til å gjeninnta posisjonen som stormakt i norsk håndball.

– Jeg ser veldig frem til å komme til Drammen, og å få være en del av den spennende satsingen som DHK nå gjør. Å få spille med klassespillere som Løke og Kjelling, samt å ha titler som målsetning, var for meg en avgjørende faktor i denne avgjørelsen. Det skal bli veldig interessant å se hva vi kan oppnå som lag, og jeg håper og tror at vi kan nå våre mål, sier en entusiastisk Båverud.

Daglig leder Frode Scheie er også svært fornøyd med signeringen av den ambisiøse svensken, og sier at han  har stor tro på troppen som nå begynner å ta form.

– Rasmus er en eksplosiv og stabil høyreback med mange års erfaring fra svensk eliteserie. Han vil komplettere Øyvind Frigstad, som viste svært gode takter i årets sesong, og jeg tror dette kan bli en farlig duo, sier Scheie.

Vi har allerede begynt å glede oss til høstens sesongstart, og ønsker Rasmus hjertelig velkommen!