Rein Havang er klar for DHK! – Drammen

Rein Havang er klar for DHK!

Rein Havang (25) har nå fullført sine studier, og bestemt seg for å trappe opp håndballsatsingen. Ifølge ham selv var DHK det naturlige stedet å jakte håndballdrømmen.

Sønnen til den tidligere landslagslegenden Øystein Havang har skrevet en toårskontrakt med DHK, og planlegger å bli en del av vårt treningsopplegg i nærmeste fremtid.

Rein seilet opp som ett av Norges aller største talenter for noen år siden, og fikk vise seg frem i eliteserien allerede som 19-åring. Etter hvert bestemte han seg imidlertid for å satse på studiene, og i de seneste årene har bakspilleren fokusert på spill i første divisjon parallelt med det akademiske.

Havang har spilt 24 kamper for alderbestemte landslag, men grunnet nevnte studier har han de siste årene takket nei til representasjon på rekruttlandslag og lignende oppdrag. Nå gleder han seg imidlertid til å satse for fullt:

– Jeg syns det som skjer i DHK er veldig spennende, og jeg ser frem til å komme i gang. Nå som jeg har fullført studiene blir det gøy å se hvor langt jeg kan nå med håndballen, og Drammen virket som den perfekte utviklingsarena for meg, sier han.

Daglig leder Frode Scheie omtaler Rein som en svært spennende spiller som passer vår profil perfekt. Han fremhever spesielt skuddarmen som svært spesiell, og tror Havang vil utfylle spillertroppen på en fin måte.

– Rein er en artig, kvikk og skuddsterk playmaker, som vil gi oss en ny dimensjon ved siden av Eirik Nordeng. Han har et fantastisk skudd, og jeg tror han vil blomstre i vårt klubbmiljø, sier Scheie.

At Rein har mye håndballstorhet i sine gener er det ingen tvil om, og nå gleder vi oss til å se ham få utløp for disse i Drammenshallen. Velkommen skal du være, Rein!

PS: En morsom Dagbladet-historie om far og sønn Havang finner du HER