Espen Gommerud Våg er med oss videre! – Drammen

Espen Gommerud Våg er med oss videre!

Strekspilleren Espen Gommerud Våg (20) skrev nylig under ny kontrakt med DHK, og vil i første rekke være med oss de to neste årene.

Espen er en lovende ung spiller som har vist sterk fremgang de seneste årene, og vi håper på å ha ham med oss i mange år fremover. Kontrakten han nå har skrevet under er av typen «1+1» men begge parter er innstilt på et langvarig samarbeid.

Hovedpersonen selv ser frem til fortsettelsen i DHK, og nevner siste tids storsigneringer som en viktig faktor i hans avgjørelse:

–  Jeg gleder meg veldig og har virkelig troen på at vi kan vinne. Det blir veldig spennende å spille og trene med så mange dyktige håndballspillere. Jeg har tro på at jeg kan utvikle meg mye gjennom dette, og det blir morsomt å bidra til at vi vinner mye i fremtiden, sier han.

Espen er ikke alene om å glede seg, for alle vi i DHK er også svært fornøyde med å ha oss denne kjernekaren videre!