Årets spiller i Norge er klar for DHK! – Drammen

Årets spiller i Norge er klar for DHK!

Kennie Boysen ble kåret til årets spiller i Grundigligaen denne sesongen, og til høsten blir han å se i DHK-drakta.

Boysen spilte for Nøtterøy i år, og til tross for at de rykket ned til slutt, ble altså bakspilleren stemt frem som den største publikumsfavoritten her til lands.

Hovedtrener Renè Hamann-Boeriths har også hatt Boysen som sin aller største favoritt i Grundigligaen, og legger ikke skjul på at det er hans drømmespiller som nå kommer til Drammen.

– Kennie er en komplett spiller, som holder et ekstremt høyt nivå i alle spillets faser. Han er en av Grundigligaens aller beste toveisspillere, noe han har bevist i Nøtterøy de to siste sesongene. Dette er en stor gevinst for DHK, sier Renè.

30-åringen scoret hele 131 mål i årets serie, og havnet med det på en fjerdeplass på toppscorerlisten. Det er med andre ord ingen tvil om at dette blir en solid forsterkning for oss, og ledelsen er godt fornøyd med spillerstallen som nå begynner å ta form.

Boysen var linket til DHK så sent som i fjor, men det ble dessverre ingen signering den gangen. Nå ser han imidlertid frem til å bli en del av vår reise tilbake mot toppen:

– Jeg ser helt klart frem imot nye utfordringer i DHK, og til å være med på å løfte laget. Det skal bli gøy å være med på prosjektet som Drammen er i gang med!

Daglig leder Frode Scheie er naturligvis godt fornøyd med at vi har sikret oss en spiller som er god begge veier, og som vil levere strålende underholdning for publikum:

– Kennie er en skuddkanon som kan skyte de fleste i senk, men vel så viktig er det at han er en dyktig forsvarsspiller. Siden Lasse Vinding og Nacor Medina Perez valgte å forlate oss etter årets sesong var vi nødt til å tenke raskt, og da ble Kennie den perfekte løsningen. Vi ønsker ham hjertelig velkommen – jeg gleder meg til å se ham lage show i Drammenshallen!

Se hva Norsk Topphåndball sier om Boysen her:
http://www.topphandball.no/beste-spiller-i-grundigligaen-menn-kennie-boysen/